Sikring og låsesystemer

Få den bedste sikring!

Et låsesystem kan øge sikkerheden i din virksomhed og samtid gøre hverdagen enklere for dig og dine medarbejdere.

Du har med et låsesystem kontrol over, hvem der har adgang til hvilke lokaler og samtidig kan alle i princippet klare sig med kun én enkelt nøgle frem for et stort, tungt nøglebundt.

Vi skræddersyr en løsning til din virksomhed, hvad enten der er tale om almindelig fornuftig indbrudssikring af f.eks. kontorlokaler eller en løsning, hvor dit forsikringsselskab stiller helt specifikke krav til sikringen.

Fratrådte medarbejdere får ikke altid leveret den udleverede nøgle tilbage. Husk i sådanne situationer vigtigheden af, at få kodet de relevante låse om, så sikkerheden ikke sættes over styr. Forsikringsselskabet kan nægte at dække tyveri, hvis ikke der er synlige tegn på indbrud.

Vi er certificerede og leverer løsninger fra alle kendte mærker bl.a.: Ruko, Assa Abloy, Gege, Dormakaba, Evva og Abus.

Vi er medlem af Dansk Låsesmedeforening og omfattet af deres garantiordning.

Penge- og værdiskabe
Vi er også leveringsdygtig i pengeskabe og værdiskabe. Kontakt os så vi kan finde en løsning .

Husk altid at have en ekstra nøgle til pengeskabet. Det er nemlig slet ikke så enkelt som Egon Olsen gør det til, at lukke et pengeskab op. Vi skærer nøglen efter kode. Det vil sige, du får en helt ny nøgle – ikke en kopi af den gamle nøgle med samme slitage og dermed ofte dårligere gang i låsen.

Vi stå klar til at hjælpe dig.

Kontakt os her!

Det siger vores kunder

Jim Hansen
Jim Hansen
2022-03-24
En rigtig god oplevelse. og perfekt og god nøgle
Jonas Kristensen
Jonas Kristensen
2022-03-04
Fantastisk service, kan varmt anbefales! Mens han arbejdede lærte jeg også en masse om hvordan nye nøgleblad bliver skåret og meget mere. Rigtig flink mand, der ved hvad han snakker om og fremadrettet hvor jeg kører hen når der er nøgle problemer!
Thomas Andersen
Thomas Andersen
2021-12-14
Her får man super god og hurtig service.
Jes Dorf
Jes Dorf
2021-12-13
Havde mistet nøglen til mit el-cykelbatteri. Efter elendig behandling hos sælgeren Bikeworld, fik jeg anbefalet låsesmeden Midtsikring. Det var en rigtig god ide. Manden sætter sig ind i problem og behov og gør meget for at løse opgaven. Nu er cyklen fixet til halvdelen af den pris cykelforretningen forlangte. Servicen og kvaliteten er i top og så er ejeren en sympatisk mand. 100% troværdig. Varmeste anbefaling!
Tihomir Borovnica
Tihomir Borovnica
2021-08-28
Super fin service og dejlig 😻
Søren Olsen
Søren Olsen
2021-08-19
Hurtigt overblik over dine nøgler måler slibning og den passer
Peter Skov
Peter Skov
2021-06-14
Rigtig godt dygtigt håndværk