Nøgler og låse

Låsesystemer til dit hjem

Omkodning
Når du flytter ind et nyt sted, er noget af det første, du bør tænke på, hvem ellers der har adgang til dit nye hjem. Er du sikker på, at den tidligere ejer overdrog alle nøgler til boligen? Den sikreste og enkleste måde at komme tvivlen til livs er at få kodet om så alle gamle nøgle, der har kunne låse op, ikke længere kan anvendes til at låse op med. Så er det nemlig dig der bestemmer, hvem der skal kunne komme ind.

Når vi alligevel er ved at kigge på dine låse og nøgler, så er det altid en god idé at forholde sig til de låse der sidder i døre og evt. vinduer. Måske er tiden også til at udskifte til mere moderne låse – tyven holder sig jo også opdateret på udviklingen.

Er du så uheldig at miste dine nøgler på den ene eller anden måde, kan det også være relevant at kode dine låse om. Får man stjålet sin taske, hvor i der også ligger information om bopælen sammen med nøglerne, er det eneste rigtig at kode om, så de gamle nøgler bliver ubrugelige. Står du i den situation, så kontakt os omgående – også selv om du er i tvivl om, om andre kan komme ind hjemme hos dig ved at anvende nøglen du har mistet. Vi starter altid med en snak om, hvad der er det rigtige at gøre i situationen.

Forsikringsselskaberne kan nægte at dække stjålet indbo, hvis ikke der er synlige tegn på indbrud, så en mistet nøgle af den ene eller den anden grund, kan hurtig blive en dyr affære.

 

Vi stå klar til at hjælpe dig.

Kontakt os her!

Tryghed når du ikke er hjemme
Hvad enten man er til alarmer og overvågning eller ej, så er det vigtig – også forsikringsmæssigt – at din dør er låst og dit hjem sikret forsvarligt, når du ikke opholder dig der. Alarmer og overvågning kan fortælle dig, når du har haft ubudne gæster. En god og fornuftig løsning på mekanisk sikringen af dit hjem kan forhindre, at tyven overhovedet har lyst til at bryde ind hos dig.

Først og fremmest skal du have en låseløsning, der ikke er alt for gammel. Jeg holder mig løbende opdateret på, hvad de forskellige leverandøre af låse har af nyheder, så vi altid kan finde den rigtig løsning til dit hjem. Det er ingen kunst at sikre en bolig så det næste er umuligt at komme ind, men man skal altid huske, at man skal kunne leve og bo i boligen uden at være alt for besværet af låse og nøgler.

På dørene er det altid godt at have to låse: den ”normale” lås med lås på ydersiden og vrider på indersiden og en sikkerhedslås – dvs. der skal bruges nøgle på begge sider af døren for at låsen op. Når du forlader dit hjem, så låses begge låse og man kan ikke bare kommer ud med tyvekosterne, kun ved åbne døren ved at benytte vrideren på indersiden. Omvendt kan tyven heller ikke bare smadre en rude i døren og benytte vrideren til at låse døren op udefra og gå ind.

På samme vis bør du have lås på din terrassedør – det er ikke nødvendigvis den vej tyven kommer ind, men det er den vej, han kommer ud med dit tv, hvis døren bare kan åbnes indefra. Der findes flere løsninger til at sikre terrassedøren – både med og uden nøgle. Kontakt mig endelig så vi kan finde ud af, hvad der passer til dig.

Vindueslåse på udvalgte vinduer er også en rigtig god idé. Vindueslåse forhindrer, at tyven har alt for let adgang til at komme ind og som med terrassedøren, så er større vinduer også en vej ud med tyvekosterne. Også her er der flere gode løsninger. Kontakt mig, så finder vi den rigtig løsning til dine vinduer.

Tryghed når du er hjemme
Har du monteret dobbelt cylindere på dine døre – altså en lås, hvor der skal anvendes nøgle til at åbne og låse på begge sider at døren, så har du gjort livet noget svære for tyven. Du har måske også nøgle til at låse din terrassedør og dine vinduer. Men husk: Når du er hjemme er disse døre og vinduer også din og familiens nødudgange i tilfælde af brand.

Med en sikkerhedslås undgår du at skulle lede efter nøgle, hvis det virkelig gælder om at komme ud. Sikkerhedslåsen låses kun, når du ikke er hjemme. Når du er hjemme er døren blot låst med den ”normale” lås med vrider på indersiden af din dør.

Hvis du ikke vil have to låse på dine døre, så lav en aftale med alle i familien om, hvor nøglen ligger når alle sover. Bliv enige om et sted meget tæt på døren og lav rutiner om, at der altid ligger en nøgle på det aftalte sted.

Én nøgle til det hele
Er du træt af at gå rundt med et nøglebundt med flere nøgler? I langt de fleste tilfælde kan det ret enkelt lade sig gøre at få én nøgle til alle dine låse i hjemmet, så hvad enten du bruger for- eller bagdøren for at hente posten i postkassen så er det samme nøgle, der bruges over alt. Hængelåsen i skuret skal selvfølgelige også kodes samme med de resterende nøgler. Det gør bare hverdagen enklere kun at have én nøgle til det hele.

Vi er certificerede og leverer løsninger fra alle kendte mærker bl.a.: Ruko, Assa Abloy, Gege, Dormakaba, Evva og Abus.

Vi er medlem af Dansk Låsesmedeforening og omfattet af deres garantiordning.

Det siger vores kunder

Jim Hansen
Jim Hansen
2022-03-24
En rigtig god oplevelse. og perfekt og god nøgle
Jonas Kristensen
Jonas Kristensen
2022-03-04
Fantastisk service, kan varmt anbefales! Mens han arbejdede lærte jeg også en masse om hvordan nye nøgleblad bliver skåret og meget mere. Rigtig flink mand, der ved hvad han snakker om og fremadrettet hvor jeg kører hen når der er nøgle problemer!
Thomas Andersen
Thomas Andersen
2021-12-14
Her får man super god og hurtig service.
Jes Dorf
Jes Dorf
2021-12-13
Havde mistet nøglen til mit el-cykelbatteri. Efter elendig behandling hos sælgeren Bikeworld, fik jeg anbefalet låsesmeden Midtsikring. Det var en rigtig god ide. Manden sætter sig ind i problem og behov og gør meget for at løse opgaven. Nu er cyklen fixet til halvdelen af den pris cykelforretningen forlangte. Servicen og kvaliteten er i top og så er ejeren en sympatisk mand. 100% troværdig. Varmeste anbefaling!
Tihomir Borovnica
Tihomir Borovnica
2021-08-28
Super fin service og dejlig 😻
Søren Olsen
Søren Olsen
2021-08-19
Hurtigt overblik over dine nøgler måler slibning og den passer
Peter Skov
Peter Skov
2021-06-14
Rigtig godt dygtigt håndværk