Klassiske biler

Klassiske biler

Plus 30 år er vel ingen alder, men både nøglen og låsen kan godt være trætte. Midtsikring har rigtig mange nøgleemner til klassiske biler og motorcykler.

Når vi laver en ny nøgle til køretøjet, så skæres den efter nøglekode. Det betyder, at den nøgle du får med herfra er helt fri for det slitage, som den gamle nøgle havde. Ved at skære en nøgle efter kode frem for at kopier den gamle nøgle bevirker det ofte, at den nye nøgle går meget bedre i dør- og tændingslåsen.

Vi kan skære nøgler efter kode langt tilbage i tiden. For eksempel så kan vi skære nøgler til Ford og Opel helt tilbage til 1935. Vi har et større lager af nøgleemner til rigtig mange veteranbiler  og motorcykler blandt andet også originale nøgleemner til VW bilerne og et stort lager af emner til de klassiske engelske bilmærker.

Har du nøglekoden til køretøjet, så skærer vi nøglen blot ud fra koden. Vi behøver altså ikke bilen og låsen for at lave nøglen. Har du ikke nøglekoden, så kontakt os alligevel. Låsesmedens erfaring gør, at det oftest er muligt at lave en nøgle alligevel.

Vi er også behjælpelige med problemstillinger omkring dørlås eller tændingslås. Er du selv lidt fiks på fingrene, så er det nogen gange enklest af afmontere låsen og sende den til os. Når vi kun behøver låsen kan vi også hjælpe dig hen over vinteren, hvor køretøjet alligevel står stille. Så er du køreklar, når bilen igen skal på landevejen til foråret.

Jeg er selv indehaver af en VW bus fra 1967, så hold øje med bussen til træf rundt omkring i Midtjylland. Vi er altid klar til en snak om nøgler og låse.

Vi stå klar til at hjælpe dig.

Kontakt os her!

Det siger vores kunder

Jim Hansen
Jim Hansen
2022-03-24
En rigtig god oplevelse. og perfekt og god nøgle
Jonas Kristensen
Jonas Kristensen
2022-03-04
Fantastisk service, kan varmt anbefales! Mens han arbejdede lærte jeg også en masse om hvordan nye nøgleblad bliver skåret og meget mere. Rigtig flink mand, der ved hvad han snakker om og fremadrettet hvor jeg kører hen når der er nøgle problemer!
Thomas Andersen
Thomas Andersen
2021-12-14
Her får man super god og hurtig service.
Jes Dorf
Jes Dorf
2021-12-13
Havde mistet nøglen til mit el-cykelbatteri. Efter elendig behandling hos sælgeren Bikeworld, fik jeg anbefalet låsesmeden Midtsikring. Det var en rigtig god ide. Manden sætter sig ind i problem og behov og gør meget for at løse opgaven. Nu er cyklen fixet til halvdelen af den pris cykelforretningen forlangte. Servicen og kvaliteten er i top og så er ejeren en sympatisk mand. 100% troværdig. Varmeste anbefaling!
Tihomir Borovnica
Tihomir Borovnica
2021-08-28
Super fin service og dejlig 😻
Søren Olsen
Søren Olsen
2021-08-19
Hurtigt overblik over dine nøgler måler slibning og den passer
Peter Skov
Peter Skov
2021-06-14
Rigtig godt dygtigt håndværk