Klassiske biler

Plus 30 år er vel ingen alder, men både nøglen og låsen kan godt være trætte. Midtsikring har rigtig mange nøgleemner til klassiske biler og motorcykler.

Når vi laver en ny nøgle til køretøjet, så skæres den efter nøglekode. Det betyder, at den nøgle du får med herfra er helt fri for det slitage, som den gamle nøgle havde. Ved at skære en nøgle efter kode frem for at kopier den gamle nøgle bevirker det ofte, at den nye nøgle går meget bedre i dør- og tændingslåsen.

Vi kan skære nøgler efter kode langt tilbage i tiden. For eksempel så kan vi skære nøgler til Ford og Opel helt tilbage til 1935. Vi har et større lager af nøgleemner til rigtig mange veteranbiler  og motorcykler blandt andet også originale nøgleemner til VW bilerne og et stort lager af emner til de klassiske engelske bilmærker.

Har du nøglekoden til køretøjet, så skærer vi nøglen blot ud fra koden. Vi behøver altså ikke bilen og låsen for at lave nøglen. Har du ikke nøglekoden, så kontakt os alligevel. Låsesmedens erfaring gør, at det oftest er muligt at lave en nøgle alligevel.

Vi er også behjælpelige med problemstillinger omkring dørlås eller tændingslås. Er du selv lidt fiks på fingrene, så er det nogen gange enklest af afmontere låsen og sende den til os. Når vi kun behøver låsen kan vi også hjælpe dig hen over vinteren, hvor køretøjet alligevel står stille. Så er du køreklar, når bilen igen skal på landevejen til foråret.

Jeg er selv indehaver af en VW bus fra 1967, så hold øje med bussen til træf rundt omkring i Midtjylland. Vi er altid klar til en snak om nøgler og låse.