Fjernbetjente nøgler

Fjernbetjente nøgler

Vi laver også bilnøgler med fjernbetjening, hvis din bil i forvejen er udstyret med en fjernbetjent nøgle.

Kontakt os inden du bestiller en ny nøgle hos forhandleren. Vi er som regel både billigere og hurtigere.

Bilens fjernbetjening gør det nemt for dig at låse og låse din bil op uden, at du skal have selve nøglen i låsen – det kender de fleste af os.

Fjernbetjening og startspærre har ikke noget med hinanden at gøre. Startspærre delen fungerer sådan, at bil og nøgle ”taler” samme i tændingslåsen. Fjernbetjeningen låser og låser bils døre og bagsmæk op for dig uden, at du skal have nøglen i låsen.

Bilfabrikanterne finder hele tiden på nye nøgletyper – f.eks. har Renault længe haft nøgler som blot ligner et kreditkort. Også denne type nøgle kan vi hjælpe dig med.

Selvom din bil er med fjernbetjent nøgle, så husk at bruge nøglen i låsen indimellem. Hvis låsen aldrig låses op med nøgle så kan den ”gro sammen” og så kan du ikke låse bilen op den dag, du har brug for det eller det fjernbetjente system ikke virker.

Vi stå klar til at hjælpe dig.

Kontakt os her!

Det siger vores kunder

Jim Hansen
Jim Hansen
2022-03-24
En rigtig god oplevelse. og perfekt og god nøgle
Jonas Kristensen
Jonas Kristensen
2022-03-04
Fantastisk service, kan varmt anbefales! Mens han arbejdede lærte jeg også en masse om hvordan nye nøgleblad bliver skåret og meget mere. Rigtig flink mand, der ved hvad han snakker om og fremadrettet hvor jeg kører hen når der er nøgle problemer!
Thomas Andersen
Thomas Andersen
2021-12-14
Her får man super god og hurtig service.
Jes Dorf
Jes Dorf
2021-12-13
Havde mistet nøglen til mit el-cykelbatteri. Efter elendig behandling hos sælgeren Bikeworld, fik jeg anbefalet låsesmeden Midtsikring. Det var en rigtig god ide. Manden sætter sig ind i problem og behov og gør meget for at løse opgaven. Nu er cyklen fixet til halvdelen af den pris cykelforretningen forlangte. Servicen og kvaliteten er i top og så er ejeren en sympatisk mand. 100% troværdig. Varmeste anbefaling!
Tihomir Borovnica
Tihomir Borovnica
2021-08-28
Super fin service og dejlig 😻
Søren Olsen
Søren Olsen
2021-08-19
Hurtigt overblik over dine nøgler måler slibning og den passer
Peter Skov
Peter Skov
2021-06-14
Rigtig godt dygtigt håndværk