Mekanisk nøgle og startspærre

Mekanisk nøgle og startspærre

Når man taler om bilnøgler, så skelner man først og fremmest mellem biler med og uden startspærre. Startspærre blev lovpligtig ved starten af 1996, så langt de fleste biler er udstyret med en sådan. Er din bil nyere end 1995 er den udstyret med startspærre.

Startspærren er en lille chip – transponderen, der sidder inden i bilnøglen. Den betyder, at bil og nøgle skal passe sammen for, at man kan starte bilen. Man skal altså skelne mellem selve nøglen og startspærredelen. Den skårne nøgle kan låse bilens døre op, den vil også passe i tændingslåsen, men passer bil og startspærre ikke sammen, kan bilen ikke starte.

Nøgle- hælebarer reklamerer ofte med bilnøgler, men vær opmærksom på, at de ikke altid har kodeudstyr til at få startspærredelen kodet på din bil og så ender du med en nøgle der kan låse bilen og låse den op igen, men den kan ikke starte bilen.

Vi har moderne udstyr, så vi laver nøgler med startspærre til langt, langt de fleste bilmærker og koder dem på bilen, så det hele passer sammen.

Nøgler skæres efter kode, så du får ikke en kopi af din gamle nøgle med samme slitage, du får en nøgle, som er lige så ny, som da bilen kom fra fabrikken. Man kan opleve, at låse i ældre biler går lidt trægt og at man skal kende låsen og lirke lidt med nøglen for at låse op og starte bilen. Den ny nøgle skåret efter kode gør tit, at lås og nøgle passer sammen igen og det hele går lidt lettere.

Vi stå klar til at hjælpe dig.

Kontakt os her!

Husk altid at have to nøgler til din bil. Mister du en, så få bestilt nøgle nummer to inden du mister den sidste nøgle. Vi kan hjælpe dig meget enklere og billigere, når du har en nøgle, men står du uden nogen nøgle overhovedet, kan det blive en bekostelige affære at komme på vejen igen. Der er stor forskel på de enkelte bilmærker, men det hænder, at der skal helt nye låse og tændingslås til for at bilen kan blive kørende igen.

Vær også opmærksom på, at vi kan lave en nøgle og kode den på din bil, mens du venter. Bestiller du en nøgle hos forhandleren går der flere dage eller uger før du får den bestilte nøgle.

Bilens låse
Vi er behjælpelige med omkodning af bilens låse, hvad enten det er døre eller tændingslås.

Oplukning af biler
Har du tabt din bilnøgle, så kontakt os på 40 68 37 39. Vi tilbyder oplukning af biler også udenfor normal arbejdstid og i weekenden.

Det siger vores kunder

Jim Hansen
Jim Hansen
2022-03-24
En rigtig god oplevelse. og perfekt og god nøgle
Jonas Kristensen
Jonas Kristensen
2022-03-04
Fantastisk service, kan varmt anbefales! Mens han arbejdede lærte jeg også en masse om hvordan nye nøgleblad bliver skåret og meget mere. Rigtig flink mand, der ved hvad han snakker om og fremadrettet hvor jeg kører hen når der er nøgle problemer!
Thomas Andersen
Thomas Andersen
2021-12-14
Her får man super god og hurtig service.
Jes Dorf
Jes Dorf
2021-12-13
Havde mistet nøglen til mit el-cykelbatteri. Efter elendig behandling hos sælgeren Bikeworld, fik jeg anbefalet låsesmeden Midtsikring. Det var en rigtig god ide. Manden sætter sig ind i problem og behov og gør meget for at løse opgaven. Nu er cyklen fixet til halvdelen af den pris cykelforretningen forlangte. Servicen og kvaliteten er i top og så er ejeren en sympatisk mand. 100% troværdig. Varmeste anbefaling!
Tihomir Borovnica
Tihomir Borovnica
2021-08-28
Super fin service og dejlig 😻
Søren Olsen
Søren Olsen
2021-08-19
Hurtigt overblik over dine nøgler måler slibning og den passer
Peter Skov
Peter Skov
2021-06-14
Rigtig godt dygtigt håndværk