Hvem er jeg

Hvem er jeg

Firmaet Midtsikring ApS ejes og drives af mig: låsesmed Kasper Kynde. Firmaet overtog jeg fra min far i 2012. I forbindelse med overtagelsen flyttede firmaet til den nuværende beliggenhed på Sølystvej 46 i Silkeborg.

Min far Holger Andersen, var oprindelig ansat ved politiet, men besluttede i 1994 at prøve kræfter med låsesmed faget. Han stiftede Mundelstrup Låseteknik, som indtil flytningen til Silkeborg i 2012 var beliggende i Mundelstrup nær Tilst ved Aarhus.

Jeg holder hele tiden værkstedet og bilen opdateret med de nyeste skæremaskiner og værktøjer. Hvad angår sikring af boliger og erhvervsvirksomheder udvikles der hele tiden nye låsesystemer, så en nøgle er ikke bare en nøgle og en lås ikke bare en lås også går udviklingen hurtigt.  Jeg synes, at det er sjovt at følge med og holde mig orienteret om udviklingen og hvad der sker indenfor branchen. Jeg tror nemlig, at ved at have så meget viden som muligt, så kan jeg også rådgive dig som kunde, så vi sammen finder den bedste løsninger.

Efterhånden som bilnøgler er blevet mere og mere avancerede, kræves der også en stor viden om startspærre og fjernbetjente nøgler. Jeg opdaterer løbende både min egen viden og min elektroniske udstyr for at kunne følge med den nyeste udviklingen inden for autonøgler. Bilnøgler er en kapitel for sig: Selvom man som forbruger synes, at de fleste bilnøgler ligner hinanden, så findes der mange forskellige typer. Se meget mere om dette på siderne om bilnøgler.

Jeg har mere end tyve års erfaring fra låsesmedefaget og har gennem tiden løst mange forskellige opgaver med låse og nøgler også opgaver lidt ud over det sædvanlige. Så kontant mig – jeg er af mine kunder kendt for ikke at give op over for selv den mest genstridige lås.

Vi stå klar til at hjælpe dig.

Kontakt os her!

Det siger vores kunder

Jim Hansen
Jim Hansen
2022-03-24
En rigtig god oplevelse. og perfekt og god nøgle
Jonas Kristensen
Jonas Kristensen
2022-03-04
Fantastisk service, kan varmt anbefales! Mens han arbejdede lærte jeg også en masse om hvordan nye nøgleblad bliver skåret og meget mere. Rigtig flink mand, der ved hvad han snakker om og fremadrettet hvor jeg kører hen når der er nøgle problemer!
Thomas Andersen
Thomas Andersen
2021-12-14
Her får man super god og hurtig service.
Jes Dorf
Jes Dorf
2021-12-13
Havde mistet nøglen til mit el-cykelbatteri. Efter elendig behandling hos sælgeren Bikeworld, fik jeg anbefalet låsesmeden Midtsikring. Det var en rigtig god ide. Manden sætter sig ind i problem og behov og gør meget for at løse opgaven. Nu er cyklen fixet til halvdelen af den pris cykelforretningen forlangte. Servicen og kvaliteten er i top og så er ejeren en sympatisk mand. 100% troværdig. Varmeste anbefaling!
Tihomir Borovnica
Tihomir Borovnica
2021-08-28
Super fin service og dejlig 😻
Søren Olsen
Søren Olsen
2021-08-19
Hurtigt overblik over dine nøgler måler slibning og den passer
Peter Skov
Peter Skov
2021-06-14
Rigtig godt dygtigt håndværk