Om Midt Sikring ApS

Firmaet Midtsikring ApS ejes og drives af mig: låsesmed Kasper Kynde. Firmaet overtog jeg fra min far i 2012. I forbindelse med overtagelsen flyttede firmaet til den nuværende beliggenhed på Sølystvej 46 i Silkeborg.

Min far Holger Andersen, var oprindelig ansat ved politiet, men besluttede i 1994 at prøve kræfter med låsesmed faget. Han stiftede Mundelstrup Låseteknik, som indtil flytningen til Silkeborg i 2012 var beliggende i Mundelstrup nær Tilst ved Aarhus.

Jeg holder hele tiden værkstedet og bilen opdateret med de nyeste skæremaskiner og værktøjer. Hvad angår sikring af boliger og erhvervsvirksomheder udvikles der hele tiden nye låsesystemer, så en nøgle er ikke bare en nøgle og en lås ikke bare en lås også går udviklingen hurtigt.  Jeg synes, at det er sjovt at følge med og holde mig orienteret om udviklingen og hvad der sker indenfor branchen. Jeg tror nemlig, at ved at have så meget viden som muligt, så kan jeg også rådgive dig som kunde, så vi sammen finder den bedste løsninger.

Efterhånden som bilnøgler er blevet mere og mere avancerede, kræves der også en stor viden om startspærre og fjernbetjente nøgler. Jeg opdaterer løbende både min egen viden og min elektroniske udstyr for at kunne følge med den nyeste udviklingen inden for autonøgler. Bilnøgler er en kapitel for sig: Selvom man som forbruger synes, at de fleste bilnøgler ligner hinanden, så findes der mange forskellige typer. Se meget mere om dette på siderne om bilnøgler.

Jeg har mere end tyve års erfaring fra låsesmedefaget og har gennem tiden løst mange forskellige opgaver med låse og nøgler også opgaver lidt ud over det sædvanlige. Så kontant mig – jeg er af mine kunder kendt for ikke at give op over for selv den mest genstridige lås.